HAVUZ - SAUNA - BUHAR ODASI

Havuz Sauna ve Buhar Odası ekipman ve malzemelerine dair ihtiyacınız olan herşey uygun fiyatlar ile www.derinhavuz.com da...

21 Mart 2015 Cumartesi

Yüzme Havuzu Kimyasalları

Sağlıklı, steril havuzlara sahip olabilmek adına kullanılan yüzme havuzu kimyasalları her anlamda memnun bırakacak özelliklere sahiptir. Havuz suyu dengesini koruyan yapısıyla pek çok işletme tarafından kullanılan kimyasallar suyun çeşitli sebeplerden dolayı göstermiş olduğu bozulmayı en aza indirgemektedir. Sık sık yapılan havuz bakımı oluşabilecek pek çok sorunu önceden çözerek, problemleri ortadan kaldıracaktır. Her bakımdan sağlıklı havuzlara sahip olabilmek adına belirli periyotlar ile suyun analizi yapılarak, uygun aralıklarda ilaçlama yapılmalıdır.

Ayrıca; yüzme havuzunda bulunan yabancı maddelerin, katı pisliklerin önlenmesi adına havuz içerisinde bir pompa/filtre sistemi bulunmalıdır. Sağlık faktörüne olan etkisi düşünüldüğünde özellikle işletme, otel gibi kuruluşların havuzlarına her gün onlarca insan girmektedir. Durum böyle olunca da steril bir havuz ortamının sağlanması şart olmaktadır. Her bakımdan sağlıklı havuzlara sahip olmak istiyorsanız havuzunuzun günlük, haftalık, aylık bakımlarını düzenli olarak yapmalısınız. Özel durumlarda ilaçlama yapılması gerekebilmektedir.

Yüzme havuzu kimyasallarının yüksek kir çözme etkisi bulunmaktadır. Bu bağlamda steril bir ortam sunabilmek adına yüzme havuzu kimyasalları düzenli olarak kullanılmalıdır. Ancak; rastgele ilaçlama kesinlikle yapılmamalıdır. Aksi takdirde suyun dengesini bozarak, çeşitli problemlere neden olabilirsiniz. Tamamıyla sağlıklı formülasyona sahip olan yüzme havuzu kimyasalları her bakımdan temiz, titiz havuzlar elde etmenizi sağlamaktadır. Havuz suyunun renk ve berraklığını sağlayan kimyasalları düzenli olarak kullanmalı bunu yaparken de belirli düzende havuz suyunun analizini yaptırmalısınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder